top of page
Search

In Bloom - ett verk om skapelse

Nu står mitt verk "In Bloom" klart att se, precis bredvid Falkholts omtalade verk. Efter en hel vecka av frysande, färgstänk på kläderna och flera take-away-kaffe senare har detta verk tagit form. Detta är det första verket som jag gjort i större format vilket såklart kändes rätt skrämmande i början. Men efter en lyckad vecka känner jag mig nöjd och..aa ostoppbar!


Om In Bloom:

"Detta är en hyllning till skapandet och det samarbete som kan uppstå ur en skapandeprocessen. Vi är alla sammanlänkade i livets väv och tillsammans väver vi framtiden. Likt löftet om den återkommande våren, utlovas ljusare tider genom skapandet. Verket har inspirerats av de tre ödesgudinnorna från den nordiska mytologin vilka sades väva dåtiden, nutiden och framtiden."

41 views0 comments

Recent Posts

See All

På fredagen 19/5 mellan 20:00-00:00 ställer jag ut tillsammans med andra goa konstnärer på Yaki-Da. Mer specifikt i deras "Blå rummet". Passande nog heter utställningen "Into the blue". Välkomna!

På fredag 24/2 kommer jag tillsammans med en gäng ascoola konstnärer ställa ut konst på Skeppet Elvira ett stenkast (haha no pun intended) från Stenpiren. Förutom konst kommer öl och livemusik finnas

Post: Blog2_Post
bottom of page