Search

In Bloom - ett verk om skapelse

Nu står mitt verk "In Bloom" klart att se, precis bredvid Falkholts omtalade verk. Efter en hel vecka av frysande, färgstänk på kläderna och flera take-away-kaffe senare har detta verk tagit form. Detta är det första verket som jag gjort i större format vilket såklart kändes rätt skrämmande i början. Men efter en lyckad vecka känner jag mig nöjd och..aa ostoppbar!


Om In Bloom:

"Detta är en hyllning till skapandet och det samarbete som kan uppstå ur en skapandeprocessen. Vi är alla sammanlänkade i livets väv och tillsammans väver vi framtiden. Likt löftet om den återkommande våren, utlovas ljusare tider genom skapandet. Verket har inspirerats av de tre ödesgudinnorna från den nordiska mytologin vilka sades väva dåtiden, nutiden och framtiden."

40 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 29/10 till 30/10 ska jag delta i Seriefest i Västs seriemarknad inne i Nordstan mellan klockan 10-18. Kom och köp lite serier vett ja!

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som h

Jag ville bara meddela att jag har fått den stora äran att få medverka i antologin Triumfbågar & Kedjerökare som är skapad av studenterna på programmet Redaktionell Praktik (Göteborgs Universitet). Mi