Search

Planksidan Göteborg - In Bloom

På uppdrag av Trafikverket målar jag under vecka 45 ett större verk på Västlänkens byggplank. Verket kallar jag "In Bloom" och finns att se på Operastråket. Kommer att ladda upp bilder när verket är färdigt!

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 29/10 till 30/10 ska jag delta i Seriefest i Västs seriemarknad inne i Nordstan mellan klockan 10-18. Kom och köp lite serier vett ja!

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som h

Jag ville bara meddela att jag har fått den stora äran att få medverka i antologin Triumfbågar & Kedjerökare som är skapad av studenterna på programmet Redaktionell Praktik (Göteborgs Universitet). Mi