top of page
Search

Serietecknings workshop

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som hålls utav mig på verket vid två tillfällen: 12/7 & 18/7


Båda workshop tillfällena börjar klockan 12 prick och håller på till ca 15, inklusive pauser. Då Verket just nu har öppet sitt kulturcafé finns det möjlighet att köpa fika för billig peng under pauserna.


Verket (som drivs utav Göteborgs Stad) finns att hitta på Lilla Stampgatan 1A och ligger precis intill hållplatsen Ullevi Norra.


Workshopen är verkligen på grundnivå vilket innebär att inga förkunskaper krävs. Den är mest till för att väcka lite inspiration i er! Material finns på plats och inga förkunskaper krävs.


Hoppas att vi ses där!

25 views0 comments

Recent Posts

See All

På fredagen 19/5 mellan 20:00-00:00 ställer jag ut tillsammans med andra goa konstnärer på Yaki-Da. Mer specifikt i deras "Blå rummet". Passande nog heter utställningen "Into the blue". Välkomna!

På fredag 24/2 kommer jag tillsammans med en gäng ascoola konstnärer ställa ut konst på Skeppet Elvira ett stenkast (haha no pun intended) från Stenpiren. Förutom konst kommer öl och livemusik finnas

Post: Blog2_Post
bottom of page