top of page
Search

Sociala medier..ugh

Jag måste erkänna att jag har lite svårt för sociala medier då det är svårt att bara vara när man vet att internet är fullt utav ens egna pinsamma bilder. Därav är jag inte särskilt aktiv på några av de större plattformarna...förutom instagram. Kan dock meddela att jag inte fokuserar på min konst via mitt instagram-konto, snarare mina äventyr i naturen samt Häxkonsten jag sysslar med. Det är först och främst min hemsida som fungerar som min portfolio. För dom som är intresserade av lite häxerier kan spana in detta på mitt instagram-konto:

@spacebuncat


37 views0 comments

Recent Posts

See All

På fredagen 19/5 mellan 20:00-00:00 ställer jag ut tillsammans med andra goa konstnärer på Yaki-Da. Mer specifikt i deras "Blå rummet". Passande nog heter utställningen "Into the blue". Välkomna!

På fredag 24/2 kommer jag tillsammans med en gäng ascoola konstnärer ställa ut konst på Skeppet Elvira ett stenkast (haha no pun intended) från Stenpiren. Förutom konst kommer öl och livemusik finnas

Post: Blog2_Post
bottom of page