Search

Sociala medier..ugh

Jag måste erkänna att jag har lite svårt för sociala medier då det är svårt att bara vara när man vet att internet är fullt utav ens egna pinsamma bilder. Därav är jag inte särskilt aktiv på några av de större plattformarna...förutom instagram. Kan dock meddela att jag inte fokuserar på min konst via mitt instagram-konto, snarare mina äventyr i naturen samt Häxkonsten jag sysslar med. Det är först och främst min hemsida som fungerar som min portfolio. För dom som är intresserade av lite häxerier kan spana in detta på mitt instagram-konto:

@spacebuncat


30 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 29/10 till 30/10 ska jag delta i Seriefest i Västs seriemarknad inne i Nordstan mellan klockan 10-18. Kom och köp lite serier vett ja!

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som h

Jag ville bara meddela att jag har fått den stora äran att få medverka i antologin Triumfbågar & Kedjerökare som är skapad av studenterna på programmet Redaktionell Praktik (Göteborgs Universitet). Mi