Search

Tack!/Thank you!


Jag ville bara säga tack till de som tagit vägarna förbi utställningen Melancholy Ecstasy. Det har varit en kort men intensiv utställning och jag är stolt över att ha vågat visa mina verk på detta sätt. Hoppas att vi ses in person snart! Ta hand om er.


in English:

I just wanted to thank everybody who took their time to visit my exhibition Melancholy Ecstasy. It has been a short but intensive exhibition and I'm incredible proud that I dared to show my artworks this way. I hope to see you in person soon! Take care.26 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 29/10 till 30/10 ska jag delta i Seriefest i Västs seriemarknad inne i Nordstan mellan klockan 10-18. Kom och köp lite serier vett ja!

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som h

Jag ville bara meddela att jag har fått den stora äran att få medverka i antologin Triumfbågar & Kedjerökare som är skapad av studenterna på programmet Redaktionell Praktik (Göteborgs Universitet). Mi