Search

Utställning - Street Gallery


Under vecka 7 (14/2-18/2) kommer jag att ställa ut 12 stycken verk på HDK-Valands Street Gallery! Street Gallery går att hitta på hörnet till höger om Valands huvudentré (tog mig ett tag att hitta det själv). Så save the date och hoppas att ni tar vägarna förbi!

I utställningen kommer större prints av verk som redan ligger uppe här samsas med några nya motiv.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 29/10 till 30/10 ska jag delta i Seriefest i Västs seriemarknad inne i Nordstan mellan klockan 10-18. Kom och köp lite serier vett ja!

Greetings! Hoppas att ni har en bomb-ass sommar och njuter för fullt. Om ni känner för att ytterligare sätta guldkant på sommar-tillvaron är ni hjärtligt välkomna på en workshop i serietecknande som h

Jag ville bara meddela att jag har fått den stora äran att få medverka i antologin Triumfbågar & Kedjerökare som är skapad av studenterna på programmet Redaktionell Praktik (Göteborgs Universitet). Mi